SME SCHOPNÍ SAMÝCH SEBA LIEČIŤ

... no všimnite si, ako tomu neveríme. 
Vošla som ku kaderníčke. Už tam sedela. Veľmi som si ju nevšímala ... Ale ako vždy, debata medzi štyrmi ženami sa rozprúdila ... a bolo zasa raz príjemne. Keď jej kaderníčka dokončila účes, otočila sa a vedela som, že nie je zdravotne v poriadku. Povedala by som, že je zvláštne, ako mi chodia tieto situácie. Ale nie. nie je. Vždy, pred každou témou, s ktorou sa postavím pred ľudí, chodia previerky. Ľudia, okolnosti, ktoré smerujú práve k danej téme. Či mám oprávnenie.


A tak som počula, aký obrovský stres zažila. Koľko strachu ... Telo dáva signály a my si ho nevšímame ... a ak si aj všimneme, prekladáme si ich nesprávne. Rýchlo všetko rezať, odstraňovať, chemicky ničiť. Prosím: túto situáciu ani ženu nehodnotím. Ani nekritizujem v tejto chvíli klasickú medicínu. Vždy zopakujem, že mi zachránila život. Len chcem povedať: všímajme si signály, ktoré nám telo poskytuje ... vtedy je naozaj dosť času prísť na odkazy. na pochopenie.

Cítila som s ňou hlbokú účasť. Súcit k tomu, že urobila to najlepšie, čo vedela. Zverila sa do rúk lekárom. Tonám liekov. I na psychiku. Nikto však s ňou nepracuje na úrovni liečenia jej strachov. Oceňujem všetko, čo lekári pre ňu robia a tento text nie je kritikou. Iba vnímam dôležitý rozmer, ktorý je pre mňa najpodstatnejší v zdraví našich tiel.


Všímavosť k sebe.
Práca so strachmi a stresom.
Ochota uveriť, že sme Majstrami svojich životov (nerovná sa bohorovnosť)
Láskavosť k sebe. K svojmu telu i duši.

Sme schopní samých seba liečiť

Bolo to spontánne. Pretože som pochopila, ako uvoľňovať stres a strach u ľudí, poprosila som ju, aby si znova sadla. A urobila som, čo bolo potrebné. To najviac, čo si želám, je, aby sa ľudia sami naučili VERIŤ svojim liečiacim schopnostiam a používať ich v súlade so sebou aj Univerzom. 

Žena odchádzala bez toho, aby sa jej triasli ruky. Zrelaxovaná, uvoľnená. ... cítila som, ako sa jej tok energie znova obnovil. Videla som to na jej tvári. Hovorila o tom.


Čo ma mimoriadne oslovuje je: vrátiť ľuďom späť do ich rúk ich osobnú vnútornú silu.
So všetkou pokorou. 

 

 

(c): Uvedený text je možné šíriť v neskrátenej podobe len s uvedením plného mena autora a odkazu na stránku na nekomerčné účely. 

Pridať komentár

Prehľad komentárov

  • ĎAKUJEM :)

    17.9.2016 2:55:43 | Maja

    Dobrý deň,

    chcem Vám veľmi pekne poďakovať za to, čo zdieľate na Vašej úžasnej stránke. Veľmi dávno som "nenaďabila" na nič, čo by ma podobne oslovilo a pomohlo mi. Úprimne obdivujem Vašu prácu a prajem všetko najnajnajlepšie :)

    Maja

    Odpovedať | Zobraziť odpovede

    • Re: ĎAKUJEM :)

      5.7.2017 17:58:32 | Lubica Macková

      Majka ... až ma stud prechádza ... ja som až teraz našla Váš milý komentár ... nejako čudne mám nastavené komentáre, budem musieť na to pozrieť, kde je pes zakopaný ... no i takmer po roku mi Vaše riadky urobili hlbokú radosť a veľmi Vám ďakujem, že má zmysel, čo zdieľam. Nech sa Vám dobre darí :-) Srdečne :-) Lubica

      Odpovedať

inPage - webové stránky, doménawebhosting ľahko.